Retrospectiva - Heavy Riders Bike Fest
Sfarsit de august 2008. Paulesti, Prahova. O locatie inedita si un festival nou lânga Ploiesti facut de ploiesteni, cu sprijinul clubului frate din Constanta si a unei maini de prieteni. Aveam atunci doua scopuri: sa realizam o intrunire pentru motociclisti si sa strangem fonduri pentru copii de la Valea Screzii. Ne-am propus si am reusit sa infaptuim un eveniment prin care am aratat ca motociclistii pot si - daca e nevoie - realizeaza lucruri pozitive in comunitatile din care fac parte.
Am avut o intrunire deosebita, care a avut succes si am demonstrat ca se poate, in ciuda faptului ca noi ca si grup aveam doar mai putin de un an de existenta.
In anul urmator, am reorganizat locaţia, am pus mult mai mult accent pe distractie si am reusit să ridicam stacheta si mai sus in ciuda absentei sponsorilor si a diverselor impedimente intalnite.
Suntem mandri sa spunem ca am reusit sa asiguram in conditiile date o intrunire frumoasa, pe sufletul participantilor veniti din toata tara. Am reusit sa impletim specificul motociclistic cu cel muzical si sa condimentam totul cu doze bune de distractie. Dar, trecutul e trecut. Nu am sa va povestesc acum mai multe. Pozele de aici sunt amintiri care pentru multi vorbesc de la sine.